Ute på äventyr

I lördags var vi ute på äventyr! Det var superkul!
First gick vi till dansbanan där vi lekte och sen har matte och husse kallat in mig hela tiden. Tror det var nån sorts träning. Men jag fick mycket beröm och godis och ost.

CIMG3713

CIMG3716

CIMG3727

Sen gick vi vidare och jag blev helt förvirrade eftersom vi brukar svänga till vänster vid gatan… men då svängde vi plötsligen mot höger! Men det var faktisk bra för det luktade spännande. Men efter en stund blev det dock lite småtråkigt och jag frågade matte om vi inte kunde svänge in till den lilla vägen till vänster. Men hon sa nej eftersom det fanns så många små grenar på vägen. Synd!

Snart därefter svängde vi dock och då blev jag glad. Jag nosade jättemycket eftersom det luktade jätte intressant och det fanns många spår efter andra djur.

CIMG3742

CIMG3754

CIMG3763

CIMG3765

En gång murrade det jättekonstig ifrån skogen. Det var lite läskig. Grannen Krister sa efteråt att det kan ha varit en björn… men borde jag inte ha luktat den?

Sen har någon eller något lämnad fiskrester vid vägkanten men de fick jag inte äta… tyvärr.

CIMG3752

Sen slutade vägen och vi gick tvärs genom skogen. Det var sååååååå kul! Vi klev över träd, grenar, små och stora stenar och ibland var det ganska blött på marken. Men det var hur roligt som helst eftersom vi fick klättra hela tiden. Jag tror det var den bästa promenad vi någonsin har ghort. Visste inte att matte och husse är så äventyrslustiga!

CIMG3769

CIMG3770

CIMG3771

CIMG3772

CIMG3773

CIMG3774

CIMG3776

CIMG3777

CIMG3778

Det tog ganska mycket tid tills vi kom fram till en riktig väg igen men det var bara för att matte och husse var så långsamma… ensam hade jag varit mycket snabbare. Men psssst… jag var ändå glad när vi äntligen kom fram eftersom det var dock lite jobbigt. Vi hade inte ens vatten med oss och jag började bli ganska törstig.

CIMG3781

CIMG3782

Hoppas det dröjer inte så länge tills vi gör vår nästa äventyrsutflykt!

Kategorier: Mitt Liv | Etiketter: , , , | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.